A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПІЛОТНОГО ПРОЕКТУ «РУКА ДОПОМОГИ»

Дата: 22.12.2017 09:24
Кількість переглядів: 966

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПІЛОТНОГО ПРОЕКТУ «РУКА ДОПОМОГИ»

21 грудня у приміщенні КЗ «Мереф’янська міська центральна бібліотека» відбулась презентація пілотного проекту «Рука допомоги».

Таку презентацію організували для соціально-вразливих категорій населення: внутрішньо переміщених осіб, ветеранів АТО, малозабезпечених сімей та ін. Небайдужі представники вищевказаних груп зібралися в бібліотеці для того, щоб отримати інформацію щодо можливості покращити своє життя за допомогою проекту «Рука допомоги».

На захід завітали: Світлана Рудницька, заступник Мереф’янського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради; Надія Щербань, провідний спеціаліст інформаційно-консультаційного центру Харківського районного центру зайнятості м. Мерефа; Ольга Коба, заступник директора Харківського районного центру зайнятості; Галина Харламова, менеджер проекту «Рука допомоги» в Харківській області та Ірина Полуніна, заступник директора Харківського центру професійно-технічної освіти.

Презентацію розпочала Світлана Рудницька, котра ознайомила учасників з програмою заходу та його основною метою. Опісля всім присутнім презентували відеоролик, де було показано професії, яким навчають у Харківському центрі професійно-технічної освіти. Після презентації відеоряду Ольга Коба розповіла про особливості сучасного ринку праці та актуальні на сьогодні пропозиції працевлаштування. Далі слово перейняла Галина Харламова, яка презентувала вже сам проект «Рука допомоги», основною метою якого є залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб. По завершенню Ірина Полуніна представила діяльність Харківського центру професійно-технічної освіти та розповіла про можливості отримання бажаної освіти чи підвищення кваліфікації.

Такі заходи є ефективним інструментом для підвищення рівня інформованості соціально-вразливих груп населення щодо можливостей започаткування особистої справи та участі у різноманітних соціальних проектах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень