A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Ласкаво просимо у світ професій!

Дата: 20.09.2017 09:24
Кількість переглядів: 1018

Ласкаво просимо у світ професій!

19 вересня, за підтримки Харківського районного центру зайнятості, було проведено профорієнтаційний захід «Ярмарок професій». 
До Мереф’янської громади завітала Мар’яна Силка - заступник начальника відділу активної підтримки безробітних при Харківському районному центру зайнятості. Основна мета її візиту: допомогти всім бажаючим зорієнтуватися у професійному світі. 
Під час заходу всі мали змогу отримати інформацію та консультації стосовно: актуальних вакансій по Харківському регіону; професій, які користуються найбільшим попитом у роботодавців; шляхів набуття професійної освіти; соціальних послуг, які надає служба зайнятості; вибору професії; підготовки та розміщення професійного резюме; співбесіди з роботодавцем; законодавства про зайнятість та ін.
Центр зайнятості пропонує безробітним не тільки знайти бажану роботу, а й можливість освоїти нову професію у Центрі професійно-технічної освіти, де готують фахівців різноманітних професій: від верстатника та маляра до швачки та покоївки. 
Треба зазначити, що багато людей зацікавились профорієнтаційним заходом. Кожен мав бажання дізнатися більше про діяльність Центру професійно-технічної освіти, про можливість освоїти нову професії та працевлаштуватися. Мар’яна Силка із великим задоволенням розповіла всім бажаючим про безкоштовну професійну освіту, різноманітні стажування та актуальні вакансії. 
Крім того, захід відвідали учні старших класів загальноосвітніх закладів Мереф’янської громади, які вже в найближчому майбутньому мають визначитися з вибором професії, яку вони будуть здобувати після закінчення школи. 
«Звісно, ми працюємо зі школярами, це наша основна аудиторія. Інформуємо та розповідаємо, що кожен має змогу отримати безкоштовно професію у Центрі професійно-технічної освіти. Ми пропонуємо 26 професій різних напрямків: маляр, токар, швачка, оператор комп’ютерного набору, адміністратор, кравець, парикмахер, майстер манікюру та багато іншого. Вибір великий, було б тільки бажання» - зазначає Мар’яна.
Бажаєте працевлаштуватися чи освоїти нову професію? Звертайтеся до центру зайнятості!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень