A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Рекрутування до сімейних форм виховання. Залучення та використання потенціалу громади до інформування про сімейні форми виховання»

Дата: 21.02.2018 09:23
Кількість переглядів: 880

«Рекрутування до сімейних форм виховання. Залучення та використання потенціалу громади до інформування про сімейні форми виховання»

 19 лютого у залі засідань Мереф’янської міської ради відбувся семінар-тренінг на тему: «Рекрутування до сімейних форм виховання. Залучення та використання потенціалу громади до інформування про сімейні форми виховання». Для проведення заходу були запрошені заступник директора Харківського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Варцабюк Наталія Іванівна та начальник відділу організаційно-правової роботи Харківського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Радіч Оксана Сергіївна.
 Семінар було проведено з метою формування та підвищення професійної компетентності представників громад з питань рекрутування до сімейних форм виховання, пошуку та використання ресурсу громад в процесі інформування про сімейні форми виховання та доступу сімей, дітей та молоді до комплексу соціальних послуг.
Участь у семінарі взяли представники Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, навчальних закладів Мереф’янської міської ОТГ, Мереф’янської міської центральної бібліотеки, голови об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення районних комітетів та голова жіночої ради м. Мерефа.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень