A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

До уваги!

Дата: 10.10.2017 09:05
Кількість переглядів: 975

Шановні мешканці Мереф’янської ОТГ!


27-28 - го жовтня о 9-ій ранку в приміщенні комунального закладу «Мереф'янська міська центральна бібліотека», за адресою м. Мерефа вул. Дніпровська (Дніпропетровська), 229, відбудеться дводенний тренінг «Бюджет участі – українські реалії».
Мета заходу – залучення жителів громади до створення механізму та правил реалізації прозорого розподілу бюджетних коштів через розробку Положення про бюджет участі для вирішення питань соціально-економічного й культурного характеру. 
Основні завдання тренінгу:
- Розширення та поглиблення співпраці органів місцевого самоврядування й громадськості;
- Створення умов для реалізації бюджетної політики за методологією бюджету участі;
- Впровадження провідного світового досвіду залучення громадськості до процесів управління громадою;
- Підвищення спроможності мешканців ОТГ до реалізації значущих для громади проектів;
- Підготовка проектів документів для законодавчої регламентації прозорого та антикорупційного розподілу частини бюджету об’єднаної територіальної громади;
- Формування стратегії комунікаційної взаємодії між представниками громадськості та депутатами під час реалізації етапів бюджету участі.
Тренери: 
Віталій Филенко – Голова Ради Громадської організації «Нова Енергія», старший викладач Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, член БГЗО з імплементації ІПВГ(EITI) в Украіні, голова Асоціації «ЕнергоТранспарентність»., Національний координатор ініціативи «Публікуй, що платиш» (“Publish What You Pay”), Тренер проектів “Енергоефективне село», «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи ІІ: Впровадження». Міжнародний експерт зі Стратегічного планування, Бюджетування, Фандрайзингу та Грантрайтингу.
Cергій Омелічкін – керівник напрямку «Демократичні практики» ГО «Нова Енергія», координатор та тренер проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-II) впровадження» у частині надання допомоги у запровадженні Бюджету участі в українських містах у рамках компоненту «Посилення практики участі громадян у бюджетному процесі на місцевому рівні в Україні». 
Для того, щоб стати учасником тренінгу зареєструйтесь за посиланням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeYil2E8Yho9bjYxU…/viewform
або телефонуйте за номером: +380509789165 (Олена Євсеєва).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень