A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

З днем народження, моя країно!

Дата: 26.08.2017 08:56
Кількість переглядів: 1212

З днем народження, моя країно!

24 серпня, вільній та незалежній Україні виповнилося 26 років. Цього дня із таким особливим та величним святом щиро вітали мешканців нашої громади творчі колективи Мереф’янського міського будинку культури та будинку творчості.

Найтепліші слова вдячності висловлювали представникам  найрізноманітніших сфер життєдіяльності, і розпочали із найгуманнішої у світі професії – лікарів, тих, хто не жаліючи ні сил ні часу оберігав найцінніший скарб – людське життя.

Одразу 3 представники сфери охорони здоров’я отримали урочисті відзнаки: нагрудний знак «За заслуги перед містом»  - завідуюча дитячим поліклінічним відділенням Карпенко Галина Петрівна та заступник головного лікаря Мереф’янської районної центральної лікарні Лиманська Любов Іванівна, та «Людина року» - завідуюча терапевтичним відділенням Гуляєва Галина Феліксівна.

Опісля дякували тим людям, які працюють на округах, вирішують проблеми своїх виборців та відстоюють їхні інтереси – депутатам. Депутатський корпус міської ради представлений 34 депутатами, одного із яких удостоєно честі на отримання нагрудного знаку «За заслуги перед містом» - Дейнеку Сергія Леонідовича.

Пізніше перешли до привітання представників іншої сфери – житлово-комунального господарства та благоустрою. Для більш продуктивної роботи в цьому напрямку було створено Органи самоорганізації населення. Велика заслуга в цьому інспекторів благоустрою: Кравцової Надії Василівни, Берьозкіної Олени Вікторівни та Кайдашової Тетяни іванівни, тож вони були запрошені на сцену для отримання почесних відзнак. Також було нагороджено і мешканця села Кринички, який доклав чимало зусиль для благоустрою власного села – Дубенка Тараса Васильовича.

Ще одну відзнаку «Гордість міста» було вручено Мереф’янському автотранспортному підприємству в обличчі Степанова Олександра Юрійовича, адже важко уявити сучасне життя без транспорту , який займає одну із провідних ролей у внутрішніх та зовнішніх зв’язках громади.

На головну сцену будинку культури було також запрошено представників благородної професії – соціальної роботи - Жупій Ірину Володимирівну та Хворостенко Олену Іванівну, бо таке велике мистецтво налагоджування зв’язків між людьми не може бути осторонь.

Ще декілька відзнак «Гордість міста» було вручено представникам сфери торгівлі та побутових послуг, а саме: Зайцеву Олексію Володимировичу (керівник булочної-кондитерської «Смачні історії») та Фіранській Марині Анатоліївні (керівник товариства «Скловолокно»).

Звісно не обійшлося без нагородження представників сфери освіти, культури та спорту. Так, почесними відзнаками було нагороджено директорів Мереф’янського медичного ліцею Коваль Валентину Євгенівну, Мереф’янської ЗОШ І-ІІІ ст.. №6 Рижкову Тамару Степанівну, Мереф’янського міського будинку культури Сердюк Ірину Володимирівну,  Мереф’янської дитячої музичної школи Опешко Ларису Миколаївну та тренера футбольної команди «АВАНГАРД» Даннікова Анатолія Андрійовича і капітана команди Нестеренко Станіслава.

Почесне звання «Людина року» отримав також і звукооператор Мереф’янського будинку культури – Шовковський Юрій Олексійович, а його колег: керівника студії вокального мистецтва «АСОРТІ» та вокального ансамблю «Водограй» Анастасію Рождественську, ученицю дитячої музичної школи та вокальної студії «АСОРТІ», яка здобула впевнену перемогу на Міжнародних конкурсах у Німеччині, Франції, Князівство Монако, Ожийову Марію,  завгоспа будинку культури Чефонову Наталю та майстра з виробництва сценічного одягу та реквізитів Шихову Ірину,  було нагороджено Подяками міського голови.

Під час нагороджень Веніамін Іванович привітав усіх присутніх зі святом та зазначив: «я дуже пишаюсь нашими колективами, які сьогодні виступали та дарували нам посмішку на вустах. Все це наші колективи, не має тут запрошених. Ми сьогодні впевнено можемо заповнити будь-яку концертну програму виступами наших дітей, це наша гордість! Хочу також сказати про наші колективи – школи, дитячі садочки, підприємства, різноманітні заклади – це все наш з вами єдиний механізм, завдяки якому життя в громаді тече впевнено та стабільно. Це кропітка робота кожного. І я дуже хочу сьогодні побажати нашій громаді, щоб всі ми розуміли, що все залежить від кожного з нас, адже Україна – це ми, Україна – це я! Вітаю!"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень